fbpx

Je kan nu aan de slag met een gratis demo van Ghostrunner 2

Tijdens de PlayStation State of Play dropten 505 Games en One More Level een demo van Ghostrunner 2. Deze is vanaf vandaag verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam en de Epic Games Store. De game zelf verschijnt op 26 oktober.

In de demo nemen spelers het op tegen boosaardige sekteleden onder leiding van een angstaanjagende dreiging in gevechten die plaatsvinden in de sinistere Dharma Tower en die dood en verderf zaaien met hoge snelheid door op de motor van hoofdpersoon Jack te springen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: