fbpx

Marvel’s Spider-Man 2 laat meer van zich zien tijdens State of Play

Marvel’s Spider-Man 2 is de game waar ik enorm naar uitkijk. Na het bekijken van de trailer, die getoond werd op Sony’s State of Play, is de drang alleen maar groter geworden.

Nog iets meer dan een maand en dan kunnen we eindelijk terug doorheen New York slingeren met onze webben. Deze keer zal dit zowel met Peter Parker als Miles Morales gebeuren.

Insomniac Games heeft tijdens Sony’s State of Play een uitgebreide trailer laten zien over Marvel’s Spider-Man 2. Het gaat vooral over het feit wat me mogen verwachten van de gameplay, de performance van de PlayStation 5, en hoe kan het ook anders suits, maar dan heel veel suits.

Marvel’s Spider-Man 2 is speelbaar vanaf 20 oktober 2023 op de PlayStation 5.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: