fbpx

Content van zesde en laatste uitbreidingspas Mario Kart 8 Deluxe bekend

Mario Kart 8 Deluxe

Deze winter mogen we de zesde en laatste set van de Mario Kart 8 Deluxe uitbreidingspas verwachten. Tijdens de Nintendo Direct van 14 september gaf Nintendo de eerste details hierover vrij.

Drift en scheur onder een oranje-gele hemel in Daisy’s Circuit uit Mario Kart Wii, en race met meer terugkerende personages, waaronder Diddy Kong uit Mario Kart: Double Dash!!, Funky Kong uit Mario Kart Wii en Pauline en Peachette uit Mario Kart Tour. 

Set 6 van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas komt in de winter van 2023 naar de Nintendo Switch. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: