fbpx

Hilarische Trombone Champ nu ook te spelen op Nintendo Switch

Trombone Champ

Ik heb bij het zien van gameplaybeelden van Trombone Champ al serieus in een deuk gelegen. Nu heeft deze hilarische pc-game de overstap gemaakt naar Nintendo Switch.

Toeter je een weg door meer dan 45 songs in deze muzikale ritmegame. Hoe beter je speelt, hoe meer punten je vergaart. De Nintendo Switch-versie beschikt over lokale multiplayer, waardoor je met maximaal vier spelers tegelijk in relatief perfecte harmonie kunt spelen.

Je kunt de game ook spelen met bewegingsbesturing, kaarten verzamelen en mysterieuze personages ontmoeten op je weg om de beste muzikant van het Trombiverse te worden.

Trombone Champ is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor €12,49.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: