fbpx

Atlus kondigt tactische fantasy-RPG Unicorn Overlord aan

Atlus die ken je zeker en vast van hun succesvolle Persona-reeks. Deze keer pakt de studio uit met een tactische fantasy-RPG voor Nintendo Switch, PlayStation 5, Playstation 4 en Xbox Series X|S. De release hiervan is voorzien voor 8 maart 2024.

Unicorn Overlord is een nieuwe game van de makers van 13 Sentinels: Aegis Rim, Dragon’s Crown en Odin Sphere waarin een levendige open wereld en een innovatief gevechtssysteem in de bekende Vanillaware-stijl gecombineerd worden.

Ontdek een levendige wereld, bouw een groots leger met keuze uit meer dan 60 unieke personages en groei in aanzien binnen de vijf naties in deze unieke en epische fantasy-ervaring.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: