fbpx

Niets dan liefde voor Starfield in accolades trailer

Zelf wissel ik af tussen Baldur’s Gate 3 en Starfield. Beide games zijn zo uitgebreid, maar weten me aan het scherm gekluisterd te houden. Wie had dat durven denken van Bethesda? De game krijgt dan ook overal lovende kritieken en die werden netjes samengevat in een zogenaamde accolades trailer.

Starfield en Baldur’s Gate 3 zijn trouwens zo uitgebreid dat ik nog steeds dagelijks research doe om nieuwe dingen, technieken, skills, spelmechanismen, tonnen content en mogelijkheden en andere dingen te ontdekken waarvan ik schrik heb dat ik ze zou vergeten of missen. En dat zou jammer zijn vind ik persoonlijk.

Check hier onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Niets dan liefde voor Starfield in accolades trailer'

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: