fbpx

Tomb Raider 1-3 Remastered Starring Lara Croft verschijnt 14 februari 2024

Wie krijgt er net als ik maar niet genoeg van Lara Croft? De Britse archeologie blijft immers een van de leading ladies in het koninkrijk der videogames. Zonder Tomb Raider zouden we nooit geen Uncharted of andere actie/adventure games gehad hebben. Toch?

Wie er reeds bij was in de jaren ’90 (ik steek mijn hand op) heeft zonder twijfel een Tomb Raider game gespeeld. Wel, volgend jaar kan je dat allemaal nog eens overdoen in Tomb Raider 1-3 Remastered Starring Lara Croft.

Tomb Raider 1-3 Remastered Starring Lara Croft, dat dus verschijnt op 14 februari op Switch, maar ook op PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. bevat niet alleen bijgewerkte beelden, maar ook alle uitbreidingen en geheime levels voor elke game. Voor de goede orde, het gaat om Tom Raider 1, 2 en 3. Deze games verschenen tussen 1996 en 1998.

Zin in nostalgie? Dan kan je ook wisselen tussen de originele look van Lara en de herwerkte beelden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: