fbpx

GameCube-klassieker Paper Mario: The Thousand-Year Door komt naar Switch

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Op 12 november 2004 maakten we kennis met de schitterende RPG Paper Mario: The Thousand-Year Door op GameCube. Volgend jaar, twintig jaar na de originele release, brengt Nintendo de game opnieuw uit, met verbeterde graphics.

Dit maakte Nintendo bekend tijdens de voorbije Nintendo Direct. Ga met Mario en zijn vrienden opnieuw op stap om de legendarische schat achter de Millenniumpoort te ontdekken.

Paper Mario: The Thousand-Year Door komt in 2024 naar de Nintendo Switch. Meer details over de verbeteringen krijgen we op een later moment.

Bekijk hier de aankondigingstrailer:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: