fbpx

Battle Royale-versie van eerste F-ZERO nu beschikbaar op Nintendo Switch

F-ZERO 99

Wie had dat durven denken! Nintendo heeft tijdens de Nintendo Direct een klein bommetje laten vallen door de onmiddellijke release van F-ZERO 99 aan te kondigen.

F-ZERO 99 bevat circuits en voertuigen uit de oorspronkelijke Super NES-game uit 1990 maar heeft dezelfde make-over gekregen als bijvoorbeeld Tetris 99.

Je start samen met 99 andere gamers en moet gedurende vier rondes zien te overleven in deze razendsnelle racegame. Je energiemeter is ontzettend belangrijk. Deze neemt namelijk af wanneer je crasht, maar je kunt de energie ook gebruiken om een korte snelheidsboost te krijgen. Als de meter helemaal leeg is, ben je geëlimineerd.

F-ZERO 99 is nu exclusief verkrijgbaar voor leden van Nintendo Switch Online.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: