fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 36 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week.


Praga

Ook al ben ik helemaal into Baldur’s Gate 3, en zijn daar zowel de mannen als de vrouwen stapelzot van mij, echt waar. Toch zal ik ze dit weekend moeten teleurstellen. Ook ik ga me immers eens in het ruimte-universum begeven van Bethesda’s Starfield. Ik ben fan van zowel Fallout als Mass Effect, en mijn eerste indruk is dat Starfield een beetje een mix van beide is, afgekruid met een snuifje Skyrim.

Series? S3 van Ragnarok zit erop, en S3 van Dark ben ik begonnen. Misschien moet ik dit weekend even doorbijten en gewoon Dark uitkijken. Dan ben ik ook daar klaar mee en kan ik eens aan iets nieuws beginnen. Want geef toe, zo drie à vier series tegelijk bekijken, das wa zotjes.


Jim

Immortals Fenyx Rising bleek mij totaal niet te liggen, dus spuwde mijn PlayStation de disc snel uit. Binnenkort komt de nieuwe DLC van Cyberpunk 2077 uit. Ideaal dus om de game nog eens verder te spelen en in de sfeer te raken van Phantom Liberty.

Zaterdag is het vooral tuinieren en de zolder opruimen. Een drukke dag dat wordt afgesloten op het eetfestijn van de supportersclub.

Zondag vroeg op om nog eens sportief te doen. Een ritje met de fiets door het mooie Klein-Brabant, af en toe een terrasje en erna uitrusten in de zetel. De Star Wars-films verder kijken op Disney+ in tijdlijn volgorde wordt de afsluiter van mijn zondag en het weekend. MrRolfson will be proud!


auron_sagara

Het gaat enorm warm worden dit weekend, daar trek ik mij echter geen knikkerballen van aan, want ik ben gegrepen, net zoals zovelen door Baldur’s Gate 3. Voor onze fantasie-rijke website, ben ik de review aan het voorzien voor de PlayStation 5 editie. Ergens in de loop van volgende week mogen jullie deze verwachten.

Starfield staat ook geïnstalleerd op mijn dochter haar gaminglaptop, dus de kans is reëel dat ik deze toch eens ga bekijken.

Nadat ik wijselijk besloten heb om het gebruik van mijn gsm in te korten is er tijd vrijgekomen om opnieuw te lezen. Het boek van Bart De Wever over Woke was enorm interessant om te lezen. Nu ben ik eindelijk begonnen aan de comic van The Last Ronin, waar we The Teenage Mutant Ninja Turtles op een volledig andere manier leren kennen. Ik kan jullie nu al zeggen dat dit een fantastisch verhaal is en hierdoor mijn goesting naar de toekomstige game enkel groter is geworden. Cowabunga dudes.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: