fbpx

Cooler Master onthult Street Fighter 6-geïnspireerde gaming gear

Cooler Master gaat een samenwerking aan met Capcom. Het resultaat van deze samenwerking is een exclusieve lijn van componenten en randapparatuur in Capcoms populaire Street Fighter 6-thema.

De Street Fighter 6 gear van Cooler Master bestaat uit de Caliber X2 SF6 Limited Edition Chair, CH331 SF6 Edition headset, CK570 SF6 Edition toetsenbord, Hyper 212 Halo SF6 koeler, MasterLiquid 360L Core SF6 AIO, MM310 SF6 Edition muis, MP511 SF6 Edition muismat, MWE Gold V2 SF6 voeding en TD500 Mesh V2 SF6 Edition behuizing. 
 
Om het feest compleet te maken, organiseert Cooler Master in de komende maanden meerdere weggeefacties waarmee fans items uit de nieuwe lijn kunnen winnen.

Deze exclusieve collectie is beschikbaar vanaf september en biedt fans van de legendarische Street Fighter-serie een meeslepende en gepersonaliseerde gamebeleving.

Bezoek de website van Cooler Master voor meer informatie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: