fbpx

Dit zijn de best verkochte games in België (week 35)

Zweten, zweten, zweten en waarom niet, nog eens zweten. Ik heb keihard gewerkt dit weekend en keihard gezweet. Reden genoeg om mezelf te trakteren op een nieuwe game vind ik dan. Maar welke games werden de voorbije week het meest verkocht in België?

Eerlijk ? Ik vind precies dat wij een raar land zijn. Wij kopen liever oude games dan nieuwe games.

De enige nieuwe game in de reeks staat op nummer 5, en dat is dan nog het bijzonder Armored Core VI.

Op de eerste plaats de oudste van de bende, namelijk GTA V, gevolgd doorHogwarts Legacy en F1 23.

En op nummer duikt Rainbow Six Siege de top 5 binnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: