fbpx

Spannende trailer voor thriller The Marsh King’s Daughter

Helena groeit samen met haar vader en moeder op in het moerasgebied bij Michigan. Ze geniet van een onbezonnen en vrij leven in de natuur. Maar zonder dat Helena het weet, worden zij en haar moeder al jarenlang gegijzeld door haar vader.

Ze houdt van haar vader, ondanks zijn wrede en brute gedrag. Als de politie hen eindelijk vindt en bevrijdt, stort haar wereld in.

Twintig jaar later heeft Helena een stabiel leven opgebouwd en haar trauma’s kunnen wegstoppen. Maar wanneer haar vader uit de gevangenis ontsnapt, is zij de enige die hem zou kunnen opsporen in het dichtbegroeide moerasgebied.

De hoofdactrice, Daisy Ridley, zal zeker een stevige bel doen rinkelen bij de Star Wars-fans… (ik geef geen hint)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: