fbpx

Baldur’s Gate 3 is officieel de best scorende PlayStation 5-game ooit

Baldur's Gate 3 Sorcerer

Als ze bij Bethesda reden tot feesten hebben met de fantastische en succesvolle launch van Starfield, dan hebben ze daar bij Larian Studios ook een heel goede reden voor. Zowel Starfield als Baldur’s Gate 3 zijn immers dé kleppers van het moment.

Dat Baldur’s Gate 3 het goed zou doen op PlayStation 5, day kon je al afleiden uit het fenomenale succes van de pc-versie en de al even fenomenale pre-orders voor de PS5-versie.

Dat laatste werd nu ook bevestigd door de Metacritic-score van de PS5-versie. Baldur’s Gate 3 is namelijk officieel de best scorende PlayStation 5-game aller tijden. Het laat daarmee onder andere Elden Ring en God of War achter zich.

Hieronder de top 5

Baldur’s Gate 3 scoort 97,
Elden Ring volgt op 1 puntje met een score van 96, 
The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition vult de top 3 met een score van 94, 
God of War: Ragnarök valt net binnen de top 5 met 94), 
Hades sluit het rijtje met een score van 93,

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: