fbpx

Dit is de Top 5 van best verkochte games in België (week 25)

De zomervakantie is begonnen! Het ideale moment dus om wat games aan te schaffen en lekker te gamen de komende dagen, weken en maanden. Maar welke game verkocht nu het beste in België de voorbije week?

Dat is, hoe kan het ook anders, Final Fantasy XVI. Volgens onze reviewer bovendien de ideale game om kennis te maken met het Final Fantasy-universum.

Op de twee plaats het onverwoestbare FIFA 23, gevolgd door het unieke universum van Diablo IV.

Plaats 4 deze week is voor Call of Duty Modern Warfare 2 en de vijfde plek voor de snelste sport ter wereld: F1 23.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: