fbpx

Ubisoft werkt naar verluidt aan remake van Assassin’s Creed Black Flag

Assassin’s Creed Black Flag behoort tot één van de populairste games uit de franchise. En volgens hardnekkige geruchten zou er wel eens een remake van deze game op komst kunnen zijn.

Bronnen van bekende gaming website Kotaku beweren dat er een remake van Assassin’s Creed Black Flag op komst is. De remake zou echter wel pas in de eerste fase van ontwikkeling zitten. Een release zal ten vroegste over een aantal jaren plaatsvinden. Ubisoft Signapore, één van de studio’s die aan de originele game heeft gewerkt, zou nauw worden betrokken bij de remake.

Het mag duidelijk zijn Ubisoft grootste plannen heeft voor de Assassin’s Creed franchise. In oktober verschijnt Assassin’s Creed Mirage, dat qua gameplay terugkeert naar de bron. Daarnaast werkt Ubisoft aan Assassin’s Creed-games die de codenamen ‘Red’ en ‘Hexe’ dragen en onderdeel zullen uitmaken van de nieuwe Assassin’s Creed Infinity hub.

Tijdens de Ubisoft Forward van vorige maand toonde de publisher/ontwikkelaar ook de eerste beelden van Assassin’s Creed Codenaam Jade, de eerste open-world Assassin’s Creed game voor iOS en Android dat zich afspeelt in het China van de derde eeuw voor Christus. Tot slot is er ook nog Assassin’s Creed Nexus VR, dat spelers Ezio Auditore da Firenze, Connor en Kassandra laat belichamen in een origineel, eeuwen omspannend avontuur ontwikkeld voor Meta Quest 2, Meta Quest Pro en Meta Quest 3.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: