fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 22 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Ik ben helemaal verkocht aan Resident Evil 4 Remake! Voila! Wie had gedacht dat ik, angsthaas met een allergie voor Resident Evil dat ooit zou zeggen? Ik alvast niet! Het verhaal zit goed, de gameplay is geweldig, het spel ziet er heel mooi en sfeervol uit en de horror valt best mee. Het is eigenlijk meer een actie-avonturenspel met een luguber kantje om het zo te zeggen. I like it!

Qua series ben ik aan het kijken naar Kaleidoscope en Alice in Borderland Season 2 op Netflix. Wat die laatste betreft: vergeet Squid Game, Alice in Borderland is veel beter!


MrRolfson

Nu ik eindelijk aan de credits geraakt ben van het fantastische Star Wars Jedi: Survivor, is het tijd voor iets nieuws. Spoileralert: ik ben zeker niet de enige die dit weekend aan de slag gaat met Diablo IV. Ik kan niet wachten om met m’n rogue Sanctuary te redden!

Maar eerst ga ik nog enkele uurtjes steken in LEGO 2K Drive. Ik heb me al ontzettend goed geamuseerd met deze game en m’n finale bevindingen lees je snel op deze fijne website.


RoMa

Laat me voor de verandering eens beginnen met wat ik absoluut niét ga spelen dit weekend, en dat is The Lord Of The Rings: Gollum. Na het afwerken van m’n review heb ik het wereldrecord “zo snel mogelijk op “delete” drukken” verbroken.

Afkicken van deze gruwelijke ervaring doe ik met een nieuw single player avontuur! Marvel’s Midnight Suns. Misschien moet ik eens ten rade bij Auron voor de strakste gevechtstactieken.

Boardwalk Empire is uit op Streamz. Gelukkig val ik niet al te zwaar in een zwart gat, want Fubar is net gedropt op Netflix! Een belangrijke regel in cinema en serie die mensen vaak vergeten: álles met Schwarzenegger is geweldig. Álles.


Jim

Dit weekend ga ik, in tegenstelling tot het overgrote deel van de gaming community, niet aan de slag met Diablo IV. Vrijdag en zaterdag komen we met een paar kameraden bij elkaar om de barbecue in gang te steken, te gamen en bovenal een gezellige tijd te hebben samen!

Na de prachtige reeks Boris is mijn volgende serie iets luchtiger. Ik ben eindelijk begonnen aan The Office op Amazon Prime. Waarom ik dit niet eerder gezien heb, het is mij ook een raadsel. De talloze tenenkrullende momenten en geweldige humor, van de medewerkers bij Dunder Mifflin, hebben me al een paar keer geweldig doen lachen. Bingen die handel!


High_LordWolnir

Het is eindelijk zo ver! De release (in Early Access) van Diablo IV is een feit. De laatste weken voelden enorm lang aan en dat geduld wordt nu beloond. Het spreekt voor zich dat ik dit weekend niet veel anders ga doen dan vertoeven in Sanctuary want er gaat enorm veel te ontdekken zijn. Veel te veel om dat allemaal op één weekend te doen dus daarom heb ik mezelf getrakteerd op een dagje verlof maandag. Hopelijk wordt het niet te lang queuen in de servers…

Om heel af en toe het helse geweld te ontvluchten, zullen de nodige potjes Call of Duty: Modern Warfare II gespeeld worden want de Battle Pass is bijna volledig binnen.

See you in Hell!


auron_sagara

Ik zal me dit weekend in de hel begeven, want vanaf vrijdag 2 juni kan ik aan de slag met Diablo IV. Helaas is er nog een reden waarom ik in de hel vertoef. Ik ben namelijk 1 trofee verwijdert van mijn begeerde platinum voor het fantastische God of War: Ragnarok. Ik heb het verhaal al uitgespeeld, maar ik moet nog één baas verslaan en laat nu net toevallig dit de allermoeilijkste zijn van de game. Het is trouwens in Muspelheim, dus dichter bij de hel kan je in principe niet zijn. Ik mag nog 1000 keer proberen, eraan zal ze gaan. Een guide raadplegen weiger ik ten volste, want zo een gamer ben ik niet.

Vrijdagavond starten we niet alleen met Diablo IV, maar ga ik eerst even lekker ontspannen met het gezin met een gezellig etentje op zijn Italiaans. Zaterdag zal ik de BBQ nog eens aansteken, want het weer laat het zeker toe. Met het vrouwtje ben ik op einde geraakt van seizoen 12 van Blue Bloods en we zullen op zoek moeten naar een nieuwe serie. De grootste kanshebber is het zesde seizoen van S.W.A.T. Op zaterdagavond is het filmavond en we gaan enorm terug de tijd in met de allereerste Hellraiser. Weer een moment dat dicht aanleunt bij de hel.


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: