fbpx

Sony’s Days of Play-kortingsevent is gestart

PlayStation Store

Kortingen? Wie is daar geen fan van? Grote kortingen? Nog beter! Koopjesjagers mogen zich al beginnen op te warmen want Sony’s Days of Play-event staat voor de deur.

UPDATE: de koopjes zijn live dus doe eens lekker gek.

Op de PlayStation Blog lezen we dat deze koopjes in de nacht van donderdag op vrijdag, deze week dus, van start gaan.

Een paar koopjestips: Dead Island 2, Stray, Gotham Knights, Horizon Forbidden West, Dying Light 2, SiFu, The Witcher 3: Wild Hunt, en zo kunnen we nog even doorgaan, dus ga gewoon zelf eens piepen.

Hou het trouwens goed in de gaten want ook de abonnementen kunnen op kortingen rekenen. Misschien de moeite om eens te upgraden en een ander abonnement te testen?

*Vanaf 2 juni t/m 12 juni zijn er weer Days of Play aanbiedingen. En één van de Days of Play aanbiedingen is 25% korting op alle Playstation Plus abonnementen.

Een jaarabonnement op Playstation Plus Essential kost je bijvoorbeeld €44,99 i.p.v. €59,99.
Een jaarabonnement op Playstation Plus Extra kost je €74,99 i.p.v. €99,99.
En een jaarabonnement op Playstation Plus Premium kost je €89,99 i.p.v. €119,99.*

Hou dus zowel de PlayStation Store als de PlayStation Direct website in de gaten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: