fbpx

Street Fighter 6 is nu beschikbaar

Street Fighter 6

Fans van vechtspellen, en Street Fighter in het bijzonder, kunnen er vanaf vandaag letterlijk en figuurlijk een stevige lap op geven. Street Fighter 6 is nu beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, en pc via Steam.

Om de lancering te vieren, heeft Capcom twee nieuwe aankondigingen gedaan:
 

  • Buckler’s Boot Camp: Deze Street Fighter 6 companion website zit vol features die spelers zelfs nog meer van de game laten genieten. Zo kunnen spelers hier de stats, klassementen en clubs van tegenstanders bekijken. Daarnaast kunnen ze de moves en kostuums van personages bekijken en handige tips voor het spelen van de game krijgen – direct van de game-ontwikkelaars. Spelers kunnen hier ook informatie vinden over in-game evenementen, beloningen en andere updates. Wanneer spelers even een pauze willen nemen van het straatvechtgeweld, kunnen ze hier de nieuwe minigame Pockest spelen en schattige pixel-art-personages trainen om er Capcom Fighting Characters van te maken.
  • Gratis Onitsuka Tiger in-game voorwerpen: Capcom heeft in samenwerking met Onitsuka Tiger vier in-game voorwerpen toegevoegd – twee T-shirts en twee paar sneakers – die spelers hun avatars aan kunnen trekken. Ga naar de Battle Hub, bekijk je berichten, en pak die gratis voorwerpen vóór 3 juli om je avatar in stijl te laten knokken.  
  • Spelers kunnen ook uitkijken naar nieuwe gratis en premium-beloningen die via de Fighting Pass beschikbaar komen. Elke maand verschijnen er nieuwe manieren om avatars en spelerprofielen aan te passen met nieuwe kleding, emotes, muziektracks, stickers, titels, in-game wallpapers, fotolijsten en klassieke Capcom-arcadegames om te spelen in de Battle Hub. Binnenkort wordt hierover meer bekendgemaakt. 
  • Tenslotte hebben we ook nog een extraatje voor Street Fighter V: Champion Edition-spelers: de Street Fighter RVN6ACK Campaign! Alle spelers zijn uitgenodigd om een CAPCOM ID aan te maken en hun platform te koppelen, waarvoor ze in de Battle Hub worden beloond met Super Street Fighter II Turbo. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: