fbpx

Dead Space Remake is nu 90 minuten gratis speelbaar op pc

Dead Space

De ene remake is de andere niet, en al zeker niet op pc. Gelukkig voor de Dead Space-fans was de remake van Visceral Games klassieker wel zeer de moeite waard. En het goede nieuws? Je kan hem nu 90 minuten gratis spelen op je pc.

Electronic Arts heeft een gratis proefversie van 90 minuten vrijgegeven voor de pc-versie van Dead Space Remake op Steam.

Vanaf vandaag tot 29 mei kunnen pc-gamers deze gratis trial downloaden en een voorproefje krijgen van deze third-person horror game.

Besluit je daarna om de game alsnog aan je collectie toe te voegen, dan geniet je van een korting van 20 procent. Altijd mooi meegenomen denken we dan.

Check meteen ook even onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: