fbpx

The Great War: Western Front Accolades Trailer

De strategische turnbased titel The Great War: Western Front mag dan niet meteen spek voor ieders bek zijn, de fans zijn er alvast helemaal, hoe zal ik het zeggen, fan van. Dat blijkt toch uit deze Accolades trailer.

Ook onze Jim was in zijn review best te spreken over deze bijzondere RTS-game.

The Great War: Western Front biedt spelers de kans om de geschiedenis te herbeleven of opnieuw te bepalen in een van de meest cruciale conflicten uit de geschiedenis, door het bevel te voeren over de Geallieerden of de Centrale Machten.

Als Theatre Commander en Field Commander krijgen spelers de volledige controle over het Westelijk Front en moeten ze moeilijke beslissingen nemen in zowel turn-based grand strategy als RTS-gameplay om de nationale wil van hun factie te behouden tijdens een meeslepende campagne die de duur van de oorlog omspant en op basis van hun acties kan worden verlengd tot na 1918.

Op het slagveld bepaalt elke beslissing de balans op een glijdende schaal, van het onderdrukken van belangrijke emplacementen met artillerie en het vergroten van hun zichtbaarheid met observatieballonnen tijdens een aanval, tot het ontwerpen van gedetailleerde loopgravennetwerken die unieke strategische opties bieden bij aanvallen of verdedigen. De overwinning kan worden behaald, maar tegen welke prijs?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: