fbpx

De Wild Hearts-update van mei is nu beschikbaar

Met Wild Hearts heeft EA een verrassend sterke concurrent in huis voor Capcoms Monster Hunter-franchise. Meer nog, volgens heel wat fans van het genre zou EA’s jachtspel nog beter zijn.

En dat heeft misschien wel te maken met de regelmatige toevoeging van nieuwe content en updates om het spel levend te houden. Iets wat deze maand niet anders is.

Met de introductie van de nieuwe Kemono genaamd Alpha Sapscourge moeten jagers met succes de niesaanvallen van het beest overleven. Op deze manier kunnen ze nieuwe wapens, een pantserset en een speciaal ornament vrijspelen. Na het voltooien van de hoofdmissie krijgen spelers toegang tot Alpha Amber Rouge Side Stories, een gloednieuwe quest die voor nog meer actie zorgt.

De update bevat ook een nieuwe Trial-quest. Hierin moeten jagers met een vooringestelde bepantsering het opnemen tegen Kemono om beloningen te verdienen die helpen bij het snel uitschakelen van doelwitten. Daarnaast biedt het Limit Break-systeem nu de mogelijkheid om de Attribute Power en Resiliency van wapens en panters te versterken, en een derde Inherent Skill aan wapens toe te voegen. Spelers kunnen ook grote verbeteringen en bugfixes verwachten die de algehele spelervaring verbeteren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: