fbpx

Dit zijn de vijf best verkochte games in België (Week 18/2023)

Hogwarts Legacy Key Art

Dankzij de Video Games Federation Belgium, ofwel VGFB in het kort, kunnen we jullie elke week de vijf best verkochte games in België voorschotelen. Want ik vind ik het altijd interessant om te zien welke games er het meest over de fysieke en digitale toonbank gingen in ons Belgenlandje.

Hogwarts Legacy staat op het hoogste schavot, gevolgd door Star Wars Jedi: Survivor dat vorige week nog het populairste was.

De top 5 wordt vervolledigd door FIFA 23, Dead Island 2 en het gepensioneerde Grand Theft Auto V.

Ben jij een van deze games aan het spelen?

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: