fbpx

Jack Black wordt Lara Croft, Kratos en Link in briljante Tenacious D muziekvideo

video games

Tenacious D en al zeker Jack Black kunnen mij bekoren. Niet iedereen is fan van zijn stijl van acteren of de muziek die hij maakt, maar het nummer dat dat ze nu uitbrachten genaamd ‘Video Games’ zal vermoedelijk wel een glimlach op je gezicht toveren.

Geanimeerde versies van Black en Kyle Gass beginnen de muziek video op een redelijk normale manier. Het duo bevindt zich in een studio, waar Black in zijn microfoon zingt terwijl Gass op zijn geanimeerde gitaar tokkelt. Maar al snel wordt het chaotisch en briljant.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: