fbpx

Pragalicious Podcast #055 | In-Game gierigheid en laatbloeiende DLC

In deze 55e episode spreken Praga, auron_sagara, RoMa en MrRolfson over hun in-game gierigheid van hun zuurverdiende centen en hun (gebrek aan) passie voor laatbloeiende DLC. Het gaat ook over de huidige staat van Redfall, Star Wars: Jedi Survivor en The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom.

Ze tetteren ook over Ron Jeremy, de ideale Kratos & John Marston, ronde ballen die gekarteld zijn en twee Switchen op elkaar.


00:00 – Intro
01:35 – Star Wars: Jedi Survivor kreeg een flinke update om een lading bugs te fixen
06:22 – Nintendo mag de release van The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom vieren
11:23 – De grote baas van Xbox excuseert zich nederig voor de release van Redfall
17:06 – Trailers voor aankomende series en films van games schieten uit de grond! Welke game-helden moeten door welke acteurs vertolkt worden?
22:14 – Hoe vaak koopt onze crew DLC die maanden na release uitkomt? Hoe gierig zijn onze crewleden met hun zuur verdiende in-game centen?
33:14 – De suggesties van het huis


Je kan onze podcast ook beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: