fbpx

Switch-versie van Hogwarts Legacy uitgesteld tot november

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy verscheen intussen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Enkel de Switch-versie van de game laat nog op zich wachten. Normaal zou deze op 25 juli verschijnen maar vandaag heeft ontwikkelaar Portkey Games daar anders over beslist.

Via een bericht op Twitter laat de ontwikkelaar weten dat het uitstel nodig is om zo de beste versie van de game te releasen. De game zal nu verschijnen op 14 november 2023.

Op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc verscheen de game op 10 februari. Onlangs, op 5 mei, vond de release op op PlayStation 4 en Xbox One plaats.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: