fbpx

Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team? Week 19 – 2023

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Wat staat er bij jullie op het menu dit weekend? Laat het ons zeker weten!


Praga

Dit weekend wat extra tijd om te gamen, en hopelijk lukt het me om Redfall uit te spelen. Ik weet het, geen hoogvlieger, maar ik zit nu al zo’n 12 uur in het spel en dus zou het zot zijn om nu te stoppen. Bovendien is de game gratis speelbaar via Game Pass, dus waarom zou ik het dan niet eens proberen. Mijn exemplaren van RE 4 Remake en Star Wars Jedi: Survivor, dat nog wat patches te goed heeft, zullen niet weglopen.

Qua series ben ik vertrokken naar Florida, dit op Netflix waar ik toch wel licht in de ban ben van het spannende Florida Man. Het verhaal is alvast spannend, maar dat had ik precies al gezegd. Een in ongenade gevallen agent met schulden wordt gedwongen terug te keren naar zijn thuisstaat Florida voor een duistere missie, om vervolgens te worden meegesleurd in een wilde – en dodelijke – schattenjacht.


MrRolfson

Mijn avonturen in Star Wars Jedi: Survivor moeten noodgedwongen even op pauze gezet worden. Niet dat ik hier rouwig om ben, want ik trek dit weekend met kameraden op weekend. Zonnig wordt het jammer genoeg niet, maar mijn waterdichte wandelschoenen gaan alleszins wel van pas komen in het Waalse heuvelland.

De Nintendo Switch en Mario Kart 8 gaan traditiegetrouw wél mee, dus mijn portie digitale games is alvast gegarandeerd dit weekend.


Jim

It’s all about rollercoasters and happy people dit weekend! Ik ga niet naar Walibi of Bellewaerde maar bouw Jimland in Park Beyond verder uit. Hoe de game mij is bevallen valt binnenkort te lezen op deze geweldige website.

Zaterdag koppel ik het sportieve aan het aangename want ik trek in lange tijd mijn voetbalschoenen nog eens aan voor een tornooi in Hingene. Het aangename gebeurt tussendoor waar er toch wel de nodige pintjes zullen worden genuttigd.

Zondag verdient ons mama een bezoekje en boeketje want het is moederdag! Qua series ben ik helemaal into The Boys, het bingegehalte bij deze serie is uitermate hoog dat zelfs A-train me niet kan bijhouden!


High_LordWolnir

Het weekend start rustig met een etentje onder vrienden op vrijdagavond. De overige dagen zullen heel wat minder rustig zijn want dan breekt de hel helemaal los tijdens de Server Slam van Diablo IV. Het zal mijn eerste kennismaking met de Diablo-franchise zijn, dus deze laatste beta is meer dan welkom.

Het zal vooral een kwestie zijn van gewoon te geraken aan de gameplay en de controls en natuurlijk ook om te weten te komen welke klasse mij het beste ligt. Zou het mij lukken om Ashava tegen zondagavond te verslaan?


auron_sagara

De allerlaatste zaak van Benedict Fox heb ik succesvol kunnen afronden. De review kunnen jullie ondertussen lezen op onze prachtige website. Ik had mijn naïeve pijlen gericht op Suicide Squad: Kill the Justice League om naar voor te schuiven als GOTY. Aangezien deze game naar 2024 is verhuist, komt er een andere enorme titel in het vizier.

Vanaf dit weekend ga ik aan de slag met The Legends of Zelda: Tears of the Kingdom. Ik kan echt niet wachten om aan de slag te gaan met Link, die doorgaans mijn jeugd toch een van de belangrijkste game-figuren is geweest. Ik ga er heel wat tijd aan spenderen alvorens de review op onze website komt, want wij zorgen er namelijk wel voor als er iets uitkomt dat het vanaf de start in orde isGepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: