fbpx

Hollow Knight: Silksong verschijnt niet in het eerste deel van 2023

Hollow Knight Silksong

Hollow Knight is één van de beste Metroidvania-games dat ik tot nu toe heb gespeeld. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar het tweede deel. Helaas wordt mijn geduld wederom op de proef gesteld.

Tijdens de Microsoft Showcase vorig jaar in juni werd bekendgemaakt dat Hollow Knight: Silksong in een periode van 12 maanden zou verschijnen. Dit zou dus betekenen dat de game ten laatste in juni 2023 zou uitkomen.

Via twitter kondigde ontwikkelaar Team Cherry aan dat dit niet het geval zal zijn. De game zou groter zijn dan de ontwikkelaar in het begin had voorzien, en ze willen hun tijd nemen om de game bij release zo goed mogelijk af te leveren. Als ik mag kiezen heb ik het liever zo, tegenover we weer een game krijgen die helemaal niet is afgewerkt bij release.

Natuurlijk hoop ik dat Team Cherry slaagt in hun opzet, want dit is weer zo een titel waar ik enorm naar uitkijk.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: