fbpx

Dit moet je onthouden van de Diablo IV Developer Update Livestream

diablo-iv.jpeg

Zojuist heeft Blizzard Entertainment een nieuwe Diablo IV Developer Update Livestream uitgezonden. De uitzending ging vooral dieper in op de werking van de Seasons en de optionele Battle Pass. In dit artikel vatten wij beide aspecten voor jou samen.

Seasons:

Seasons zijn driemaandelijkse releases die extra gameplayfuncties, questlines, Legendary Items, quality-of-life verbeteringen en nog veel meer toevoegen. Ze moeten ervoor zorgen dat de basiservaring uit de Campaign verbeterd wordt en dat ze iets zijn waar we samen met vrienden en alle leden uit de Diablo community naar uitkijken.

Elk seizoen is er een Season Journey. Deze is van onschatbare waarde om je te helpen om tiers van de Battle Pass binnen te halen. Dit doe je door het voltooien van Chapters die elk bestaan uit verschillende Objectives. Als je alle Objectives binnen een Chapter voltooit, krijg je Seasonal rewards zoals nuttige Crafting Materials en Legendary Aspects voor je Codex of Power. Elke voltooide Objective levert ook Favor op, wat vergelijkbaar is met XP. Favor kan ook verkregen worden door quests te voltooien, monsters te verslaan, deel te nemen aan evenementen en meer.

Season 1 trapt af tussen midden en eind juli. Om aan Season 1 te kunnen deelnemen, moet je eerst de Campaign voltooien. Eens je deze voltooid hebt, kan je ook met een nieuw character meteen aan Season 1 beginnen. Je hoeft dus niet telkens de Campaign te voltooien met elk character dat je aanmaakt.

Battle Pass:

Aan het begin van elk seizoen komt er ook een nieuwe Battle Pass met 27 Free Tiers en 63 Premium Tiers. Je kan Cosmetics en Smoldering Ashes van de Free Tiers verdienen door demonen en monsters te verslaan. Smoldering Ashes zijn grondstoffen die je kan besteden aan Season Blessings, waarmee je een bonus krijgt om XP, Gold of Obols te verdienen.

Om de beloningen van de Premium Tiers te verdienen, dien je de Premium Battle Pass aan te schaffen. Het aanschaffen van deze Premium Battle Pass zorgt er niet voor dat jouw character sterker zal worden maar ontgrendelt louter Cosmetics en Platinum Currency. Platinum kan gespendeerd worden in de Shop om nieuwe Cosmetics aan te schaffen of om de toekomstige Battle Pass mee aan te kopen.

Tot slot is er nog de Accelerated Battle Pass, die naast alle voordelen van de Premium Battle Pass ook twintig Tier Skips en de Wings of the Creator Emote bevat.

De Premium Battle Pass kost 1000 Platinum, wat ongeveer zal overeenkomen met € 9,99 De Accelerated Battle Pass kost 2800 Platinum, wat ongeveer zal overeenkomen met € 24,99.

Diablo IV zal op 6 juni verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Wie de Digital Deluxe Edition (€ 89,99) of de Premium Edition (€ 99,99) koopt, kan reeds op 2 juni met de game aan de slag. De Digital Deluxe Edition bevat de Premium Battle Pass. De Premium Edition van de game bevat de Accelerated Batte Pass.

Dit weekend vindt nog een laatste beta, genaamd Server Slam, plaats. Deze zal doorgaan van 12 tot 14 mei en kan vanaf nu gedownload worden.

Je kan de volledige Diablo IV Developer Update Livestream hieronder herbekijken.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: