fbpx

Diablo IV-team kondigt derde ‘Server Slam’ beta aan

diablo-iv.jpeg

Vanavond vond er om 20u00 een uitgebreide Diablo IV livestream plaats. Eentje waar door de fans naar uitgekeken werd omdat het team een verrassing in petto had. En die verrassing die kennen we nu.

Naast de nodige praat over onder andere de endgame content, dungeons en recente patchwijzigingen vertelde het team dat we kunnen rekenen op een derde, zogenaamde Server Slam-beta.

Deze gaat door in het weekend van 12 tot en met 14 mei en dient om de servers tot het uiterste te drijven. Het doel is om zoveel mogelijk mensen te laten inloggen om het spel te testen, en de servers eens goed te doen zweten, zodat het niet kapot gaat bij de effectieve launch in juni.

En er is nog iets speciaals voor de fans. 24 uur nadat de bèta begint (13 mei om 9 uur) zal Ashava de wereldbaas elke drie uur spawnen vanaf 20u00. Als je Ashava verslaat met een level 20-personage voordat de Server Slam eindigt, krijg je een Cry of Ashava Mount Trophy, die de hoorn van Ashava blijkt te zijn die aan de flank van je paard is bevestigd. (Check de afbeelding hieronder) Voor de goede orde: niet het paard zelf.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: