fbpx

Sony neemt met Firewalk Studios opnieuw studio over

Met Firewalk Studios heeft Sony opnieuw een studio overgenomen. De in Washington gevestigde studio is zo de twintigste studio die deel uitmaakt van PlayStation Studios. De ontwikkelaar werkt momenteel aan een nog onaangekondigde AAA multiplayer game die deel zal uitmaken van PlayStation’s live-service games.

Via een blogpost laat Hermen Hulst, hoofd van PlayStation Studios, het volgende weten: ‘ik ben verheugd om aan te kondigen dat we onze relatie met Firewalk Studios uitgebreid hebben en ze welkom kunnen heten in PlayStation Studios. Firewalk Studios is de thuisbasis van een opmerkelijk getalenteerd team van creatieve mensen die momenteel hard werken aan hun eerste originele AAA multiplayer game voor PlayStation.

Sinds we in 2021 ons partnerschap als uitgever met ProbablyMonsters en Firewalk hebben aangekondigd, blijven we onder de indruk van de ambities van het team om een moderne multiplayer game te ontwikkelen die spelers op nieuwe innovatieve manieren met elkaar verbindt. De studio deelt onze passie voor het creëren van inspirerende werelden met uitzonderlijke gameplay en we willen blijven investeren in hun missie. We zijn verheugd dat Firewalk zijn technische en creatieve expertise naar PlayStation Studios brengt om onze live- service activiteiten te helpen groeien en gamers iets bijzonders te bieden’.

Wij kijken alvast uit naar de aankonding van de game waar deze studio momenteel aan werkt.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: