fbpx

Fantasy actie-avontuur Stray Blade lanceert vandaag op pc en consoles

Stray Blade, het fantasy indie action-adventure van uitgever 505 Games en ontwikkelaar Point Blank Games, is vanaf vandaag beschikbaar voor Windows PC-platforms (Steam en Epic), PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Ga op reis naar Acrea de Verloren Vallei, een ooit vredige vallei die door oorlog en dood is verscheurd. Navigeer door een levendige, oude wereld vol verwoesting als een herrezen avonturier die is omgekomen in de ruïnes. Reis samen met Boji, de Xhinnon-wolfgenoot van de avonturier die verantwoordelijk is voor zijn tweede kans op leven, en ontdek de vergeten schatten in de diepste hoeken van een wereld die door de daden van de avonturier is veranderd.

De avonturier is nu voor eeuwig gebonden aan het land waar hij zwerft en moet een duurzame band met Boji opbouwen om zijn vrijheid terug te krijgen. Ontdek de geschiedenis om Boji’s vakmanschap te verbeteren en maak krachtige nieuwe wapens om een hyperreagerend gevechtssysteem onder de knie te krijgen. Balanceer snelle reacties met aanpasbare strategieën om de stroom van gevechten te beïnvloeden en vervolgens de wereld te veranderen. Zie hoe de tijd met elke mislukking vooruit gaat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: