fbpx

Volg hier om 20u00 de Diablo IV livestream én de beloofde geheime aankondiging

Op 6 juni 2023 is het D-day, dan ligt Diablo IV eindelijk in de rekken. Voor het echter zover is organiseert Blizzard morgen, donderdag 20 april, een livestream. En daar mogen we blijkbaar een verrassing verwachten.

UPDATE: volg de livestream live vanaf 20u00 op het Diablo IV YouTube-kanaal.

Verwacht om te beginnen alvast geen uitstel! Gisteren bevestigde de studio dat Diablo IV gold ging, en zoals gepland zal releasen.

Wat kan die verrassing dan zijn? Dat de game toch op Xbox Game Pass verschijnt? Dat we toch een Cow Level mogen verwachten? Een nieuwe klasse? Wie zal het zeggen! Meer dan redenen genoeg dus om die livestream te checken morgen!

Wat mogen we wel verwachten? Een nieuwe livestream van ontwikkelaars met community director Adam Fletcher, designer Joe Shely, assistant game director Joesph Piepiora en streamer Rhykker zal nieuwe informatie geven over de Diablo IV endgame, maar ook over klassen, dungeons en wat het team heeft geleerd van de bèta.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: