fbpx

Acer introduceert nieuwe gamingproducten

Acer kondigt op hun wereldwijde persconferentie “Explore the New Balance – next@acer” enkele nieuwe gamingproducten aan.

Acer breidt zijn krachtige assortiment gaminglaptops uit met 13e generatie Intel Core-processoren en videokaarten uit de NVIDIA GeForce RTX 40-serie.

De Predator Triton 17 X biedt zowel gamers als creators uitgebreide, krachtige mogelijkheden met 13e generatie Intel Core i9-processoren en geavanceerde koelsystemen – en dat alles in een dun ontwerp dat met behulp van CNC uit één stuk is gefreesd.

De Predator Helios Neo 16 krijgt een enorme boost van een laptopvideokaart uit de NVIDIA GeForce RTX 40-serie met DLSS 3. Op de behuizing zijn met een laser codes gegraveerd, waarmee gamers worden uitgedaagd om de verborgen boodschap te ontcijferen

De nieuwe dunne en lichte Predator Triton 14 is voorzien van de nieuwste onderdelen van Intel en NVIDIA, met extra schermopties

Gamers profiteren van een stereoscopische 3D-weergave waarvoor geen bril nodig is met de Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition gaminglaptop, nu met 13e generatie Intel Core i9 HX processoren en videokaarten voor laptops uit de NVIDIA GeForce RTX 4080.

De nieuwe Predator Orion X-gamingdesktop heeft een strak en futuristisch uiterlijk. Deze compacte en toegankelijke desktop bevat een 13e generatie Intel Core i9-13900KS-processor en een NVIDIA GeForce RTX 4090-GPU voor maximale gamingperformance.

De 44,5-inch Nitro XZ452CU V curved gamingmonitor biedt een prachtige en meeslepende game-ervaring dankzij het 1500R Dual QHD-scherm, een ultrawide-beeldverhouding van 32:9 en een vernieuwingsfrequentie van 165 Hz.

De ultrakrachtige Predator X34 V-gamingmonitor heeft een curved OLED-display van 34-inch, een UWQHD-resolutie en een vernieuwingsfrequentie van 175 Hz met een responstijd van 0,1 ms (G tot G).

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: