fbpx

Veiled Collection-event voegt nieuwe TDM-modus, skins en meer toe aan Apex Legends

Apex Legends is nog steeds populair en dat is deels te danken aan het feit dat ontwikkelaar Respawn blijft investeren in de game. Dat hebben ze waarschijnlijk geleerd van Epic Games dat hetzelfde doet bij Fortnite. En dat is een goed idee!

Het in-game-evenement loopt van 25 april tot 9 mei en voegt een gloednieuwe Team Deathmatch-modus toe genaamd “Unshielded Deadeye”, waarin Legends continu van uitrusting wisselen. Spelers proberen zonder helm of schild zo snel mogelijk 50 kills te behalen om zich te onderscheiden als Champion onder de Legends.

Naast de nieuwe modus krijgen spelers toegang tot 24 exclusieve cosmetische items. Deze bestaan uit nieuwe Legendary-skins voor Wattson, Rampart, Gibraltar en nog veel meer. Er zijn extra items te verdienen met het beloningenpad van het evenement. Als spelers alle 24 cosmetische items hebben ontgrendeld voordat het evenement ten einde is, spelen ze automatisch de nieuwe “Apex Contagion” Prestige-skin van Caustic vrij.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: