fbpx

Blizzard bevestigt dat er bij de launch van Diablo 4 geen Cow Level is

Wie is er oud genoeg of herinnert zich nog het iconische en legendarische Cow Level (Moo Moo Farm) uit Diablo II (2000)? En if so, heb je dan zin in een Cow Level in Diablo 4?

Om een portaal naar het geheime level te maken, moest je in Diablo II een Wirt’s Leg en een Tome of Town Portal combineren in de Horadric Cube. Daarna verscheen er een rood portaal in het Act I startgebied en kon je op jacht naar de Cow King in The Secret Cow Level, waar je ook te maken kreeg met een heleboel Hell Bovine-vijanden. Ik heb er toen heel wat uren van mijn leven in versleten.

In Diablo 3 moesten we niet hopen op een Cow Level, en als we Blizzard mogen geloven, dan zal Diablo 4 ook geen Cow Level hebben. Toch niet bij launch bevestigen ze daar. Dus wie weet, misschien komt het wel later?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: