fbpx

Nieuwe live-action film van Street Fighter in de maak

Een nieuwe live-action film van Street Fighter. Wie had dat kunnen denken? Ik alvast niet. Wat mogen we verwachten van deze film? Dat is voorlopig nog koffiedik kijken.

De rechten voor de nieuwe Street Fighter film zijn in handen gevallen van Legendary Entertainment. Leuk detail is dat ze niet enkel de rechten hebben voor films, maar ook voor eventuele tv-series. Voorlopig is er enkel sprake over een film.

Ze zullen samenwerken met Capcom, die al jaren verantwoordelijk is voor de videogames van Street Fighter. Het zou de derde live-action film zijn van de populaire franchise.

In 1994 kregen we de eerste Street Fighter film te zien met Jean-Claude Van Damme (Guile), Kylie Minogue (Cammy) en Raul Julia (Bison) in de hoofdrollen. Deze film heeft een score van 4/10 op IMDb.

In 2009 deden ze opnieuw een poging met Street Fighter II: The Legend of Chun-Li. Daar speelde Kristin Kreuk de rol van Chun-Li. Ongelooflijk maar waar, deze film deed het nog slechter volgens IMDb dan zijn voorganger met een score van 3.7/10.

Het zou al straf zijn dat de nieuwe film van Street Fighter het nog slechter gaat doen dan deze twee miskleunen. Het wordt in elk geval bang afwachten.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: