fbpx

Battlefield 2042 Season 4: Leviathan Rising in-game event aangekondigd

Electronic Arts en DICE hebben Battlefield 2042 Season 4: Leviathan Rising aangekondigd. Het in-game-event vindt plaats van 11 tot en met 25 april en introduceert de 8v8 Shutdown-modus.

Zestien spelers kunnen in de gloednieuwe modus gedurende twee rondes tegen elkaar strijden. Aanvallers en verdedigers wisselen aan het einde van elke 10-15 minuten durende ronde van kant. Er zijn kleinere infanteriegerichte indelingen beschikbaar voor de maps Flashpoint, Exposure, Manifest en Stranded.

Shutdown is een puur tactische spelmodus waarin elke seconde telt. De bloedstollende competitieve gameplay beschikt over een Battlefield-twist — met klassen, complexe loadouts, specialists en transportvoertuigen die allemaal op zinvolle wijze met elkaar gecombineerd kunnen worden — en door spelers geconfigureerde missiedoelen die elke ronde anders laten aanvoelen. Door tijdens de match van kant te wisselen, ervaren spelers beide perspectieven van het gevecht en ontstaan gelijke winstkansen.

Tijdens de twee weken kunnen spelers gratis beloningen ontgrendelen en store bundles aanschaffen. Dit alles naast een overvloed aan cosmetische items, waaronder outfits, wapenskins en voertuigskins uit de zeldzaamheidsklasse Epic en Legendary.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: