fbpx

Diablo IV bereikt goudstatus

Noteer 6 juni met een vette rode stip in je agenda. Niets kan de release van de game nog tegenhouden.

Diablo IV heeft namelijk de goudstatus bereikt wat wil zeggen dat de game klaar is voor release. Het spel wordt uitgebracht op PlayStation- en Xbox-consoles en pc, en hoewel het klaar is voor launch, is Blizzard van plan het spel de komende jaren voortdurend bij te werken met verschillende updates.

En daar zijn ze bij Blizzard heel blij om.

Goud halen is een mijlpaal voor het ongelooflijke Diablo IV-team, dat zo hard heeft gewerkt aan de volgende generatie van deze iconische franchise. Dit is een concrete, betekenisvolle stap naar onze lancering op 6 juni,” zegt Rod Fergusson, general manager van Diablo. “Of spelers nu veteranen van de franchise zijn of voor het eerst meedoen, we kunnen niet wachten tot iedereen de volledige game kan ervaren: deelnemen aan de ongelooflijke storytelling, experimenteren met personageklassen en builds, en verkennen wat het eindspel en de duistere wereld van Sanctuary te bieden heeft.”

Wij zijn er alvast helemaal klaar voor!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: