fbpx

Voormalig Halo-baas Joseph Staten gaat aan de slag bij Netflix om triple A-multiplatform game te maken

Halo Series

Het is ze daar wel menens bij Netflix om games te ontwikkelen die mee kunnen met de wereldtop. Anders doe je toch niet al de moeite van de wereld om Halo-bass Joseph Staten binnen te halen?

Joseph Staten, een van de belangrijkste creatieve breinen achter Halo, gaat bij Netflix aan de slag als creatief directeur voor een nieuw “AAA, multiplatformspel” dat gebaseerd zal zijn op een originele IP.

Dat bevestigde hij zelf via Twitter.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: