fbpx

Switch gamers kunnen Star Wars: Republic Commando gratis downloaden

Het is nog een dikke week (en half) wachten op de release van Star Wars Jedi: Survivor. In afwachting heeft Nintendo alvast een aardig cadeautje in petto voor de trouwe Star Wars-fans.

Vanaf 20 tot en met 26 april kunnen Nintendo Switch gamers een trial versie van Star Wars: Republic Commando gratis downloaden. Dit op voorwaarde dat ze over een Nintendo Online-abonnement beschikken.

Besluit je daarna om de game aan te schaffen, dan krijg je een korting van 50 procent.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: