fbpx

Diablo IV trekt bij launch alle grafische registers open

Diablo Immortal mobile game

Er rees de voorbije dagen wat controverse op over het feit dat niet alle games die verschijnen op zowel PS5 als Xbox Series X|S gebruik maken van de grafische kracht van die consoles. Denk hier bijvoorbeeld aan Bethesda’s Redfall dat er nog zit aan te komen.

Wat betreft Diablo IV, daar hoeven we ons alleszins geen zorgen over te maken. Deze verschijnt in topconditie. Dat bevestigde Diablo IV’s general manager Rod Fergusson.

In een gesprek met Major Nelson’s Xbox podcast heeft Fergusson bevestigd dat Diablo 4 zal draaien op 4K en 60 FPS op de Xbox Series X, en op 1080p en 60 FPS voor de Xbox Series S. Of we ook extra grafische modi kunnen verwachten voor verschillende resolutie- en prestatieopties valt nog te bezien.

Vermoedelijk betekent dit dat het spel ook op 4K en 60 FPS zal draaien op PS5, hoewel dat nog niet officieel is bevestigd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: