fbpx

WB Games kondigt Harry Potter: Quidditch Champions aan

Hogwarts Legacy is een geweldige game, echt waar. Maar voor de fans nog niet geweldig genoeg, en dit door het ontbreken van het populaire spelletje Quidditch, Zwerkbal dus. Maar daar zou verandering in komen…

WB Games onthulde Harry Potter: Quidditch Champions, een titel die de studio achter Hogwarts Legacy zelf omschrijft als een “snelle, competitieve multiplayer” game die beschikbaar zal zijn op PC en consoles.

De ontwikkeling zou in handen zijn van Unbroken Studios, vooral bekend om zijn werk voor het onlangs uitgestelde Suicide Squad: Kill the Justice League. Zij zouden reeds “enkele jaren” bezig zijn met de ontwikkeling van Quidditch Champions, waardoor de afwezigheid van de sport in Hogwarts Legacy te begrijpen valt.

Harry Potter: Quidditch Champions is een complete, standalone Quidditch ervaring,” lezen we in een FAQ over het project. “Het betrekt spelers bij de Zwerkbalsport en andere bezemsteelavonturen samen met vrienden in een competitieve, multiplayer setting.”

Belangrijk in deze bijzondere tijden: De FAQ stelt bovendien dat J.K Rowling niet betrokken was bij de creatie van Quidditch Champions, en dat het spel geen directe adaptatie is van een van de bestaande Harry Potter boeken of films.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: