fbpx

Kennen we nu al het thema van Fortnite Chapter 4 Seizoen 3?

Fortnite Chapter 4 Season 1

Terwijl wij nog vollenbak strijden om onze kroontjes en ze bij Epic Games vollenbak bezig zijn met het ontwerpen en ontwikkelen van Fortnite Chapter 4 Seizoen 3, zijn dataminers al vollenbak bezig om Epic een stap voor te zijn. Zo zouden we volgens hen naar een tropische omgeving reizen in het volgende hoofdstuk.

Dataminers beweren dat ze nieuwe in-game files hebben ontdekt die hinten naar het (mogelijke) thema van Chapter 4 Seizoen 3.

Volgens dataminer Wenso heeft update v24.20 enkele gloednieuwe bestanden toegevoegd die erop wijzen dat het thema van het volgende seizoen een tropische woestijn is.

Aangezien seizoen 3 in juni van start gaat, net voor de zomer, lijkt me dat wel logisch natuurlijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: