fbpx

Vreemde verschijningen in The Boogeyman trailer

Als je op zoek bent naar een adrenalisenhot om wakker te worden op dit ochtendlijke uur, dan heb ik een tip voor jou: de trailer van The Boogeyman…

20th Century Studios en 21 Laps pakken uit met “The Boogeyman,” een horror-thriller geschreven door niemand minder dan Stephen King.

De film, die vanaf juni in de zalen draait, vertelt het verhaal van de middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zusje Sawyer. Zij zijn nog maar net bekomen van de recente dood van hun moeder en krijgen weinig steun van hun vader, Will, een therapeut die met zijn eigen pijn kampt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis opduikt op zoek naar hulp, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die aast op gezinnen en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: