fbpx

Officiële trailer voor Season 2 van Sweet Tooth

Vanaf 27 april kan je op Netflix kijken naar het tweede seizoen van de post-apocalyptische serie Sweet Tooth. En daar word ik persoonlijk blij van omdat ik echt wel onder de indruk was van het eerste seizoen. (En dat had ik niet verwacht eigenlijk)

De fantasiereeks volgt Gus, een mens-hert hybride die geboren is op een van de meest catastrofale momenten in de geschiedenis.

Tien jaar voor de serie verscheen een mysterieus virus dat 98% van de wereldbevolking uitschakelde en de samenleving in de Great Crumble stortte, een tijdperk van slopende chaos. Terwijl de Great Crumble de wereld zoals wij die kenden vernietigde, gebeurde er ook iets onverklaarbaars – de geboorte van mens-dier hybride baby’s zoals Gus.

Vanaf 27 april te bekijken op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: