fbpx

Very Little Nightmares+ is nu beschikbaar op Apple Arcade

Het succes van Bandai Namco’s Little Nightmares-reeks breidt uit. Na twee succesvolle releases komt er nu ook een mobiele versie, en dit op Apple Arcade.

Het universum van Little Nightmares breidt zich uit met de release van de mobile game uit de franchise: Very Little Nightmares+, op Apple Arcade.
 
In dit sombere avontuur helpen spelers het meisje in de gele regenjas te ontsnappen uit het Nest, een mysterieus herenhuis vol gevaren en geheimen. Ook hier kan je weer rekenen op een combinatie van griezelige muziek en verontrustende geluidseffecten. De kunststijl, ondersteunende 2D-personages en objecten maken ook van deze versie weer een bijzonder ervaring.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: