fbpx

Herbeleef het verhaal uit TLoZ: Breath of the Wild en maak je klaar voor Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Breath of the Wild verscheen in 2017. Binnenkort, op 12 mei, kunnen we aan de slag met de langverwachte sequel Tears of the Kingdom.

Om je helemaal klaar te maken voor de launch van de opvolger, serveert Nintendo ons een video waarin het verhaal uit het origineel, Breath of the Wild, in zo’n zeven minuten wordt samengevat. Even je geheugen opfrissen dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: