fbpx

Conan Exiles viert vijfde verjaardag met gratis content

Conan The Barbarian staat voor mij nog altijd gelijk met Arnold Schwarzenegger als Conan in de gelijknamige film uit 1982. Conan Exiles, een game gebaseerd op die franchise, viert nu zijn vijfde verjaardag.

En die verjaardag viert ontwikkelaar Funcom samen met de spelers door hen te verwennen met gratis in-game items. Dat vertelt het bedrijf zelf in een speciale verjaardagsblog.

Zonder jullie passie en creativiteit was de game nooit zo groot geworden, dus dank jullie allemaal!”

Spelers die inloggen ontvangen een gratis bundel van de Bazaar, met een gouden pikhouweel, een grote taart en een illustratie voor de muren te versieren. Als je de game wil aanschaffen, dan kan dat via Steam en dit met een korting van 50 procent. Het spel kost je dan net geen 20 euro.

Daarnaast was er ook een verjaardagstream die je kan herbekijken via Twitch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: