fbpx

Jason Statham is terug in The Meg 2: The Trench trailer

The Meg uit 2018 was voor mij persoonlijk niet meteen een topper maar dat belet Jason Statham en co niet om met een vervolg op de proppen te komen. Dat vervolg is The Meg 2: The Trench.

En ze zien het daar alvast groot en ambitieus met Meg 2: The Trench. Dit moet een letterlijk larger-than-life thriller worden die de film uit 2018 uitvergroot en de actie naar grotere hoogten en nog grotere diepten brengt met meerdere enorme Megs en meer.

Jason Statham en actie-icoon Wu Jing leiden een gewaagd onderzoeksteam op een verkennende duik in de diepste diepten van de oceaan. Hun reis loopt uit op een chaos wanneer een kwaadaardige mijnoperatie hun missie bedreigt en hen dwingt tot een strijd om te overleven. Ze moeten het opnemen tegen kolossale megs en meedogenloze milieuplunderaars en moeten hun genadeloze roofdieren te slim af zijn in een bloedstollende race tegen de klok.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: